ПОКАНА Промоција на книга од Исо Планиќ

 In Најава, Новости
На 21. 02. 2024 во 17:30ч. во салата на домот на хуманитарни организации – Даре Џамбаз (среда) најавуваме дружба со Исо Планиќ, актуелен Претседател на Планинарскиот сојуз на Србија, истакнат планинар и професор по географија, кој тврди дека географијата најдобро се учи ‘од нога’ 
Како некој со успешни искачувања на пет 8000+ мнв врвови (Монт Еверест, Броуд Пеак, Шишапангма, Гашербрум II, Гашербрум I), иницирање проекти од општествена одговорност и добитник на значајни награди од областа на спортот во Србија, Исо ќе сподели искуства и доживувања со планинарската заедница во Македонија.
Промовираме и на ново планинарско четиво видено и доживеано низ призмата на Исо
Ве очекуваме!

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search