Првото Коло во Планинарска ориентација – резултати

 In Комисија за планинарска рекреација, Новости

Резултати од Првото Коло во Планинарска ориентација, одржано на 08 и 09 Април 2017 год. на терените од парк шумата Водно, крај Скопје.
ПРЕВЗЕМИ: Резултати прво коло ПО

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search