ТИТОВ ВРВ 2017

Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово, Ве поканува на

36-то традиционално искачување на највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв 2.747 m.

кое ќе се одржи на 27 – 28 Мај (сабота – недела) 2017 година – Попова Шапка

Покана, програма и пријава ПРЕВЗЕМИ: pokana-programa-i-prijava-tv-17

НАПОМЕНА: Задолжително пријавување