0

ТИТОВ ВРВ 2017

Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово, Ве поканува на 36-то традиционално искачување на највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв 2.747 m. кое ќе се одржи на 27 – 28 Мај (сабота – недела) 2017 [...]