Tрадиционален планинарски марш – Даре Џамбаз

 In Uncategorized

ПСЗ „Козјак“ – Прилеп на ден 26.04.2015 недела, организира традиционален марш посветен на основоположникот на планинарството во Р. Македонија , Даре Џамбаз.

Патеката е во должина од 16 км. Прилеп – с.Дупјачани – Сурун-Старо македонски гробници … ман. св Богородица (Трескавец) … Варош.

ПОКАНА превземи: Pokana za mars- Dare Dzambaz

ЗАДОЛЖИТЕЛНА ПРИЈАВА превземи: Prijava za Ucestvo (1)

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search