БЕЗБЕДНА ПОСЕТА НА ПЛАНИНИТЕ ВО ЗИМА / DUHET TË JENI TË PËRGATITUR DHE TË PËRGJEGJËSHËM PËR VIZITË PA RREZIK NË MAL

Превземи документ

За безбедна посета на планините во зима

Shkarko dokumentin

FPSM – DUHET TË JENI TË PËRGATITUR DHE TË PËRGJEGJËSHËM PËR VIZITË PA RREZIK NË MAL

 

Share This: