ВНИМАНИЕ: ОПАСНОСТ ОД СНЕЖНИ ЛАВИНИ

Комбинацијата на временски услови кои што ги имавме изминатиов период, како и метео условите кои што ги очекуваме во наредните денови ќе условат огромен лавински потенцијал на планините низ земјава, особено во западниот и централниот крај.

Повеќе во соработка со: http://meteopro.mk/?p=5&i=idt-1253

Share This: