ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА УИАА

 In Новости

 

Почитувани,

Како дел од Годишното Собрание на УИАА (UIAA – International Climbing and Mountaineering Association), каде ФПСМ е активен член, во петок, 22 октомври 2021 година, од 13 до 17 часот, се одржуваат интересни презентации од стручни луѓе од цел свет, поврзани со активностите на планина.

Ве покануваме да ги погледнете презентациите согласно прикачената агенда.

20211022_uiaa_ga_panels_links

Приклучувањето е на линкот https://us02web.zoom.us/j/88222913113?pwd=Y2JZUzFKdTR3NkY0S2xsRVRmK04wUT09

Meeting ID: 882 2291 3113

Passcode: 283505

Петок, 22.10.2021

13 – 17 часот.

 

ABOUT THE 2021 UIAA GENERAL ASSEMBLY

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search