ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ „ДАРЕ ЏАМБАЗ“ 2020

 In Новости

Како продолжение на Светскиот ден на планината, ФПСМ ве поканува на интернет презентација:

– Добитници на награда „Даре Џамбаз“ за 2020 година.

и

– Промоција на книгата  „МОНТ ЕВЕРЕСТ ЅВОНАРОТ НА ВИСОЧИНИТЕ“ од Здравко Дејановиќ

Почеток: четврток, 18.00 часот, платформа “ZOOM”. 

Целиот настан ќе може да го проследите преку YouTube каналот на ФПСМ, како и преку социјалните мрежи.

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search