Зимска обука за планинарски водичи при ФПСМ

 In Комисија за планинарски водичи, Центар за Стручно Оспособување

Зимска обука за планинарски водичи при ФПСМ
Од 3 до 6 март 2016 година, во организација на Комисијата за планинарски водичи и Центарот за стручно оспособување при ФПСМ, на Попова Шапка, беше одржана обука за планинарски водичи за здобивање на Категорија Б – Планинарење во зимски услови.

Повеќе во прикачениот документ:  Обука за планинарски водичи при ФПСМ – Категорија Б

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search