ОГРАЖДЕН, второ коло во Планинарска ориентација и планинарски марш

 In Комисија за планинарска рекреација, Новости

Во организација на ПАОК Ентузијаст, Струмица, со поддршка на Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, на ден 10 и 11 Јуни 2017 година, на планината Огражден, месност Суви Лаки (регионалниот пат Струмица-Берово), одалечен 22 km од Струмица, ќе се одржи второто коло во ПЛАНИНАРСКА ОРИЕНТАЦИЈА.

Со ова продолжува селекцијата на спортистите за место во македонската репрезентација, која ќе не претставува на меѓународното првенство во планинарска ориентација во Рајац, Република Србија, во октомври 2017.

ПОКАНА ДППО 2

ПОКАНА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО

ПРОГРАМ И ПРИЈАВА

ПОКАНА ОГРАЖДЕН превземи : Оgrazden-2017

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search