ИНФО: Ознака за безбедност на „UIAA“

 In Новости, Центар за Стручно Оспособување

Почитувани планинарски водичи и планинари.
Побарајте го логото со ознака за безбедност на UIAA (UIAA Safety Label) на вашата опрема за планинарење и искачување.

Следните компании го користат тоа лого: Arcteryx, Black Diamond, Camp, Cassin, Climbing Technology, Edelweiss, Grivel, Petzl, Mammut, Salewa, Stubai и други.
Видете кои други на следниот линк: http://www.theuiaa.org/safety-label-holders.html

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search