ИНФО: Цена за искачување на врвови во Непал

Непалската планинарска асоцијација (Nepal Mountaineering Association – NMA) објави цени за искачување на врвови во Непал, во склоп на трекинг акции. Новите цени вклучуваат и осигурување на носачите. Цените се важечки од 1 јануари 2015 година.

Превземи: Informacija – Nepal 2015

Nepal planini 2

Share This: