Меморијален марш Борис Трајковски

ПАОК Ентузијаст од Струмица по десети пат оваа година го организира традиционалниот планинарски марш во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија, Борис Трајковски. Маршот ќе се одвива во два дела: првиот на 22.02.2015 година….202 километри од Струмица до Скопје…

Покана превземи:Programa Boris Trajkovski

Share This: