ОБУКА ЗА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ – ЖЕНИ – 2020

 In Комисија за планинарски водичи, Центар за Стручно Оспособување

ОБУКА ЗА UIAA ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ – КАТЕГОРИЈА А1, наменета исклучиво за жени.

Завршено пријавување

ПРЕВЗЕМИ:ОБУКА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ ФПСМ УНДП

Потребни документи:

ПРИЈАВА ЗА ОБУКА

ЗДРАВСТВЕНА ПОТВРДА

ПРЕГЛЕД НА ПЛАНИНАРСКИ АКТИВНОСТИ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search