ПЛАНИНАРСКА ВЕЧЕР

ПОКАНА

ПАОК ЕНТУЗИЈАСТ од Струмица, Ве ПОКАНУВА да бидете присутни на традиционалната меѓународна ПЛАНИНАРСКА ВЕЧЕР на ден 29.11.2014 год. (сабота) во хотел ЦАР САМОИЛ с.Банско, Струмица

ПОКАНА ПРЕВЗЕМИ: Pokana za Planinarska vecer 14

 

 

Share This: