ПЛАНИНАРСКА ТРАНСВЕРЗАЛА 4М

ПЛАНИНАРСКА ТРАНСВЕРЗАЛА 4М™
Св. Гаврил Лесновски – Св. Јоаким Осоговски 21/22 мај 2016
ЗПТК Патник, Ве поканува да го поминете патот на една легенда од 11-ти век, Меѓународната планинарска трансверзала 4М™.
,,Секоја планина има своја убавина, убавините на Осоговските планини ќе ги збогати вашите спомени за уште едно незабравно патешествие,,.
ПРОГРАМА и ВОСТАНОВЕНИТЕ ПРАВИЛА за организација на трансверзалата ПРЕВЗЕМИ:

POKANA-PROGRAMA 4M 2016 (1)

Share This: