Планинарски марш ,,Ванчо Атанасов,,

ПАОК Ентузијаст од Струмица, го организира шеснаесетиот меморијален традиционален меѓународен планинарски марш ,,Ванчо Атанасов 2015,, кој ќе се одржи на ден 05.04.2015g. (Недела) на планината Беласица.

ПОВЕЌЕ превземи:  Vanco Atanasov-Belasica

Share This: