ПЛАНИНСКИ ФЕСТИВАЛ ЛОВЌЕН

Во организација на Планинарскиот Сојуз на Црна Гора и неколку локални планинарски клубови, од 24 до 26 јуни 2022, се одржува ПЛАНИНСКИ ФЕСТИВАЛ ЛОВЌЕН.

Фестивалот ќе се одржи во ИВАНОВИ КОРИТА (1200 мнв.), на 14 км од Цетиње (повеќе детали во прикачената Покана).

ФПСМ ги поканува заинтересираните да се организираат преку своите матични клубови кои треба да го најават своето учество и број на учесници на Фестивалот преку ФПСМ.

Покана и програма

 

Share This: