Поддршка на првата инклузивна штафетна трка ,,Заедно до целта,,

ФПСМ во поддршка на првата Инклузивна штафетна трка ,,Заедно до целта,, организирана од Куќа на Среќата.

Настанот се одржа на 20 мај 2023 год. со почеток од 10:00 часот. во Скопје (парк Школка) каде учествуваа 30 тимови, меѓу кои и членови, тимови од ФПСМ.

Благодарност до членките кои учествуваа во поддршката на настанот, а на организаторот му посакуваме успех во градење традиционален настан.

ФПСМ преку работното стручно тело за поддршка на лица со попречености ќе помога и во иднина во интерес на зголемување на нивната видливост.

Share This: