ПОКАНА Промоција на книга од Исо Планиќ

На 21. 02. 2024 во 17:30ч. во салата на домот на хуманитарни организации – Даре Џамбаз (среда) најавуваме дружба со Исо Планиќ, актуелен Претседател на Планинарскиот сојуз на Србија, истакнат планинар и професор по географија, кој тврди дека географијата најдобро се учи ‘од нога’ 
Како некој со успешни искачувања на пет 8000+ мнв врвови (Монт Еверест, Броуд Пеак, Шишапангма, Гашербрум II, Гашербрум I), иницирање проекти од општествена одговорност и добитник на значајни награди од областа на спортот во Србија, Исо ќе сподели искуства и доживувања со планинарската заедница во Македонија.
Промовираме и на ново планинарско четиво видено и доживеано низ призмата на Исо
Ве очекуваме!

Share This: