ПОКАНА Скопска Црна Гора

 In Новости

На 23.04.2017 г (недела) во организација на Планинарско спортскиот клуб Скопска Црна Гора од Скопје, ќе се одржи петтиот по ред Традиционален планинарски поход на Скопска Црна Гора.
ПРОГРАМА И ОРГАНИЗАЦИЈА ПРЕВЗЕМИ ОД: https://www.facebook.com/events/1688927498074350/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search