Покана СМИЛЕВО 2017

ПСПК 7-ми Мај од Битола, го организира шестиот по ред планинарски марш ,,СМИЛЕВО 2017„. Истиот ќе се изведе на ден 07.05.2017 год. (недела), на релација од Битола – превој Ѓавато (Дервен) – пл.врв Пираида, чешма Горановец – Смилево – Битола.

ПРЕВЗЕМИ:
Покана Смилево 2017

Програма

Пријава

Share This: