ПОКАНА 41 ТРАДИЦИОНАЛНО ИСКАЧУВАЊЕ НА ТИТОВ ВРВ 2023

ПОКАНА
ЗА 41то ТРАДИЦИОНАЛНО ИСКАЧУВАЊЕ НА ТИТОВ ВРВ 2023
Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово по 41ви пат го организира традиционалното искачување на Титов Врв, кое само по себе низ годините стана препознатлив планинарски бренд во Република Северна Македонија. Со вакви настани, нашата земја гради традиција која трае и нѐ претставува пред меѓународната јавност, истакнувајќи ја грижата за здравјето, зачувувањето на природата и стремежот кон одржливо живеење и развој.

ПРЕВЗЕМИ покана/програма и пријава за учество:

01-pokana_titov-vrv-2023

02-formular_za_prijava_titov-vrv-2023

03-ftese_titov-vrv-2023

04-formulari-per-paraqitjen_titov-vrv-2023

05-invitation_titov-vrv-2023

06-registration-form_titov-vrv-2023

 

 

 

 

 

Share This: