ПОМОШ ЗА НЕПАЛ

 In Uncategorized

ФПСМ, го изразува своето жалење за загубените животи во земјотресот на Непал.

ФПСМ се приклучи, заедно со другите членки Федерации во Светската унија на планинарски Федерации во иницијативата помош за Непал.

Повеќе за давање донации, на следниот линк:

http://www.theuiaa.org/news-241-Tragedy-in-Nepal.html

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search