По падините на Плавуш

 In Новости

Планинарскиот  клуб „ЈУГ ВАЛАНДОВО“ Валандово, на 06 ноември 2016 год. (недела), ќе го организира 6-то Ноемврискиот традиционален меѓународен марш „По падините на Плавуш“.
Планинарската манифестација ќе се одржи според приложената програма:

ПО ПАДИНИТЕ НА ПЛАВУШ 06.11.2016г.

Листа на учесници

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search