Продолжување на рокот за пријавување за обуките за планинарски водичи

 In Комисија за планинарски водичи, Новости

 

Ве известуваме дека е продолжен рокот за пријавување за обуката за планинарски водичи во Категорија А1 (Планинарење по лесни патеки во летни услови) до 31 август 2020. Пријавете се на kpv@t.mk

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search