ПСД „ГОЛАК“ ОДБЕЛЕЖА 4 ГОДИНИ ОД СВОЕТО ПОСТОЕЊЕ

 In Новости

На 28.01.2018 (недела), ПСД ГОЛАК Делчево прослави 4 години од официјално постоење. По тој повод, веќе традиционално, била организирана планинарска акција до манастирот Св.Пантелејмон 1508 м.н.в. кој се наоѓа на врвот Мала Чавка, во вкупна должина од 5 км. На акцијата учествувале вкупно 40 планинари. После завршување на планинарската акција, во шумската вила Голак (1400 м.н.), биле доделени признанија, како и диплома за најдобар планинар во 2017 година. Во ПСД ГОЛАК Делчево се примиени не само нови членови од Делчево, туку и од Берово и од Велес.

Во прилог е изјава за делчевскиот портал ДЕЛЧЕВО365 (линк: delcevo365.mk – ПСД „ГОЛАК“ ОДБЕЛЕЖА 4 ГОДИНИ ОД СВОЕТО ПОСТОЕЊЕ )

Честитки до ПСД ГОЛАК од Делчево.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search