ПСПK „7-ми Мај„ Битола марш БРАНИТЕЛИ

ПСПK „7-ми Мај„ од Битола го организира петтиот по ред традиционален меморијален планинарски марш „БРАНИТЕЛИ 2016„, на ден 14.08.2016 год. (недела), од Битола – превој Ѓавато (Дервен) – пл.врв Вртешка(ман.Св.Спас) – ман.Св.Ана, с.Маловиште – Битола.

ПРЕВЗЕМИ:

ПОКАНА  POKANA-Мemorijalen mars 2016

ПРОГРАМ  ПРОГРАМА (copy)

ПРИЈАВА  PRIJAVEN LIST

Share This: