Статистичка анализа за планинарењето на Хималаите во Непал

 In Новости

Himalaya by the Numbers е статистичка анализа за планинарењето на Хималаите во Непал од авторите Ричард Салисбери и Елизабет Хаули.

За сите идни искачувања на Хималаите во Непал, прочитајте многу интересни качувачки авантури проследени со детални статистички податоци.

ПРЕВЗЕМИ:
himalaya-by-the-numbers-2007

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search