СОВЕТИ ЗА ЖЕНИ КОИ ИСКАЧУВААТ ГОЛЕМИ НАДМОРСКИ ВИСОЧИНИ

 In Комисија за планинарски водичи, Новости

Десеттиот од серијата на совети на UIAA MedCom за големи надмосрки височини се фокусира на жените кои ги искачуваат тие височини, со специфични совети за бремени жени. Овој труд за прв пат е составен во 2008 година… За повеќе информации видете на линкот.

ЛИНК

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search