Средба Планинарски сојуз на Србија и ФПСМ

 In Најава, Новости

Средба на делегација од Планинарски сојуз на Србија, со Претседателот Зоран Читкушев и делегати од Федерацијата за планинарство на Северна Македонија.

– Размена на искуства за подобра взаемна институционализација

– Разговори за конкретна соработка на заеднички акции, проект…

– Поддршка на меѓународни активности

Посакуваме успешна соработка

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search