СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА

 In Најава, Новости

Почитувани колеги планинари

Дозволете од мое име и од името на членовите на претседателството на ФПСМ да ви посакам:
добро време и спокој кога сте на планина, среќа љубов за вас и вашите семејства и многу успеси на работа.
Бидете живи и здрави.

Искрено,

Зоран Читкушев
Претседател на ФПСМ

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search