С М И Л Е В О 2 0 1 6

 In Новости

Полицискиот спортски планинарски клуб ,,7-ми Мај,, од Битола, по повод Денот на безбедноста 7-ми Мај, го организира V-от традиционален планинарски марш

„С М И Л Е В О 2 0 1 6„

Маршот ќе се одржи на ден 7 Мај 2016 год.(сабота), од Битола – превој Ѓавато (Дервен) – м.в.Пирамида (пл.врв Голем Kамен) – с.Смилево – Битола.

ПОКАНА и ПРОГРАМА на:

https://www.facebook.com/events/1724609044490652/

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search