Чичко Јосиф Илковски 2016

13-ти Меморијален марш „Чичко Јосиф Илковски 2016 г.,,

Екстремна патека – Марш кој ќе се одржи од 15 до 17.04.2016
Рекреативна патека – Еднодневна акција на 17.04.2016

ПРОГРАМА и повеќе информации на:
http://www.pdtransverzalec.org.mk/pages/viewNews.php

или

ПРОГРАМА ПРЕВЗЕМИ:Чичко Јосиф Илковски 2016

Share This: