12 Меморијален марш „Чичко Јосиф Илковски“

 In Uncategorized

12 Меморијален марш „Чичко Јосиф Илковски“

17/19.04.2015 година.

1. Екстремна патека / се оди од планинарски дом „Чеплес„ -Солунска Глава (2540 м.) – Бегово поле – планинарски дом Караџица – Алдинци – Преслап – планинарски дом Китка – Горно Количани. Патеката е долга 58 км. со 2.620 м. висинска разлика и се пешачи 19 ч. …

2. Рекреативна патека / с.Горно Количани – планинарски дом Китка – с.Горно Количани. Должина на патеката е 8.100 м. со висинска разлика од 780 м. и се пешачи 2:30 ч. и 2 ч. за враќање…

ПРИЈАВУАЊЕ и повеќе информации на:

https://www.facebook.com/events/452757038213417/
или
http://www.pdtransverzalec.org.mk/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search