ТИТОВ ВРВ 2017

 In Новости

Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово, Ве поканува на

36-то традиционално искачување на највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв 2.747 m.

кое ќе се одржи на 27 – 28 Мај (сабота – недела) 2017 година – Попова Шапка

Покана, програма и пријава ПРЕВЗЕМИ: pokana-programa-i-prijava-tv-17

НАПОМЕНА: Задолжително пријавување

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search