ПРЕЗЕНТАЦИЈА Здравко Дејановиќ искачување на К2

 In Новости

Федерација на планинарски спортови на Македонија

 Има задоволство да Ве покани на

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

 Здравко Дејановиќ

Искачување на К2 ( 8.611 м.), 2014

 18.00 чден понеделник, 15септември 2014 год.

Младински Културен Центар кеј Димитар Влахов бр. 15 МК-1000 СкопјеPokana prezentacija K2

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search