8-МИ ТРАДИЦИОНАЛЕН ПЕТРОВДЕНСКИ ПЛАНИНАРСКИ МАРШ

 In Новости

ПОНИКВА – ЦАРЕВ ВРВ
12 Јули 2015 година

Почетокот на патеката е од паркингот на ЗСРЦ „Пониква“ се искачува до Царев Врв (Султан Тепе) и завршува на паркингот на ЗСРЦ „Пониква“. Најниската точка (старт) е на 1580m надморска височина, а највисоката точка е на 2085m. Вкупната должина на патеката во еден правец е 16km и вообичаено се поминува за 4 часа…

ПОКАНА превземи:  ПОКАНА-ПЕТРОВДЕНСКИ-МАРШ-12.07.2015-ПСД-ОСОГОВО

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search