Grossglockner

 In Најава, Новости

На 18.3.2023 год. членовите на ПСК “Анапурна” имаа зимско искачување на највисокиот врв во Австрија, Grossglockner, кој е висок 3.798 м.н.в. Во услови на длабок снег на одредени делови, мраз и во задолжителна наврска, Благица Владимировска, Александра Пецакова, Милан Антевски и Здравко Дејановиќ го искачуваат успешно врвот.
Честитки на учесниците и успех во идните акции!

КВЕ ФПСМ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search