Oнлајн презентација за жени во планина.

 In Новости

УИАА (UIAA – International Climbing and Mountaineering Federation), со големо задоволство објавува дека на 10 септември, сабота, во Понтресина, Швајцарија, ќе се одржи конференција ЖЕНИТЕ ОДАТ ВО ВИСОЧИНИ. Поканети сте во живо да ја следите конференцијата преку ЈУТЈУБ каналот на УИАА (сабота, 10 септември од 13:00 до 19:15 часот). Теми: висинска болест, психологија, бременост, контрацепција.  Повеќе детали за програмата и експертите кои ќе учествуваат како предавачи ќе најдете на линкот here.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search