ПСК ГОЛАК Делчево, еколошка акција

 In Новости

По повод Светскиот ден на чистењето, 15 Септември, (сабота) ПСК ГОЛАК Делчево, се вклучи во светската еколошка акција за чистење на расфрланиот отпад.

Ја чистеле дивата депонија кај манастирскиот ендек на планината Голак.

Членовите на ПСД Голек од Делчево апелираат ПОД ИТНО ДА СЕ ПРОМЕНИ СВЕСТА КАЈ ЛУЃЕТО, бидејќи тоа е за општо наше добро, впрочем никој не е должен да ни го чисти ѓубрето, освен самите.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search