АЏИНА РЕКА

ПСК БИСТРА – Гостивар, Ве поканува на 22-от, традиционален планинарски марш ” АЏИНА РЕКА 2015″, кој се организира на
ден 14.06.2015 година (недела)

ПОКАНА превземи:  POKANA ADJINA REKA

Share This: