ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДИ „ДАРЕ ЏАМБАЗ“ 2020

Како продолжение на Светскиот ден на планината, ФПСМ ве поканува на интернет презентација:

– Добитници на награда „Даре Џамбаз“ за 2020 година.

и

– Промоција на книгата  „МОНТ ЕВЕРЕСТ ЅВОНАРОТ НА ВИСОЧИНИТЕ“ од Здравко Дејановиќ

Почеток: четврток, 18.00 часот, платформа “ZOOM”. 

Целиот настан ќе може да го проследите преку YouTube каналот на ФПСМ, како и преку социјалните мрежи.

Share This: