Редовно Собрание на ФПСМ

Редовно Собрание на Федерација на планинарски спортови на Македонија, 04 мај (сабота) 2019 година, големата сала во зградата „Даре Џамбаз“ – Скопје.
… Извештај за работата на Федерацијата за изминатиот мандатен период, Финансов извештај, Програма на ФПСМ, Одлука за измена и дополнување на Статутот на ФПСМ, Формирање нови работни тела – комисии,…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search