ЗА СИГУРНА ПОСЕТА НА ПЛАНИНИТЕ

 In Новости

Во летните месеци има најмногу посетители низ планините. Тоа се убави, но и опасни месеци за планинарење. Силно сонце, невреме, јак ветер, дожд, град. Затоа сите посетители на планините треба да бидат подготвени за сите прилики.

ПРЕВЗЕМИ:za-sigurna-poseta-na-planina

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search