ИТНО Известување за донесени заклучоци од страна на Владата на РСМ за превенција од ширење на КОРОНА ВИРУСОТ

 In Новости

Агенцијата за млади и спорт доставува Известување за донесени заклучоци од страна на Владата на Република Северна Македонија, по препорака на Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство, за превземање на дополнителни мерки и активности за превенција од ширење на КОРОНА ВИРУСОТ.

ПРЕВЗЕМИ  preporaki-ams-11-3-20

 

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search