МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ ,,МАРКО ИЛИЕВСКИ,, – ЛЕШНИЦА 2014

 In Новости

ЗПК “ТЕТЕКС“, оваа година, по 19-ти пат ќе го организира меморијалниот марш “Марко Илиевски“, во спомен и сеќавање на нашиот спортски работник и планинар.

По тој повод Ве покануваме да земете учество на овој меморијален марш, кој ќе се одржи

на 28 и 29 ЈУНИ2014 год. (Сабота-Недела).

ПРОГРАМА И ПОКАНА превземи: LESNICA 2014

lesnica 2014

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search