МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ “МАРКО ИЛИЕВСКИ”

 In Новости

П О К А Н А
ЗА 27-ми МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ “МАРКО ИЛИЕВСКИ”
ШАР ПЛАНИНА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРК
На 24. јуни. 2018 година, Недела, ПК Тетекс по 27-ми пат го организира Меморијалниот марш “Марко Илиевски” во спомен и сеќавање на нашиот спортски работник и планинар. По тој повод Ве покануваме да земете учество на овој меморијален марш кој што традиционално се одржува со дводевна програма започнувајќи од 23. јуни. 2018 година, сабота, со сместување на учесниците во КОНАК ПОПОВА ШАПКА на Попова Шапка. Заради обемност и подобро организирање на годинешниот 27-ми по ред марш Ве молиме вашето учество да го пријавите најкасно до 21.јуни.2018 година.
ПОКАНАПОКАНА 2018

и

ПРОГРАМА: ПРОГРАМА 2018

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search