ОБУКИ ЗА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ ВО 2019 ГОДИНА

Организатор на обуките на планинарските водичи е Комисијата за планинарски водичи (КПВ) во соработка со Центарот за стручно образование (ЦСО) при Федерацијата за планинарски спортови во Македонија (ФПСМ). Изведувачи на обуките се стручни лица од одредени области, заведени во Регистарот на инструктори и предавачи во ФПСМ.

ПОВЕЌЕ превземи: —-2019

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search